Nyårmeny 2020
Aptitretare
Ankleverterrin 45:-
Geay Ostron 35:-
Löjromscanape med syrad lök och dillcreme 45:-
Kaviar
Baeri 15g 250:-
White sturgeon 15g 275:-
Skedar i pärlemo 60:-/st
Förrätt
Hummer med långtidsbakad rotselleri, creme på rotselleri & svart vitlök, glaserad pärllök samt smörig hummerbuljong
Varmrätt
Cumeopeppar-kryddad kalvfile med örtbakad potatisfondant, ostronskivling, lila spetskål samt parmesankryddad svartrot & persiljerot med skummig tryffelsås
Dessert
Syrliga hjortron & yoghurtsorbet med jordärtskockmousse & citronpannacotta, syltae havtorn, citroncaramelle samt vit choklad och nogatcrunch
Pris: 565:-
Hämtas på Sofiero slottsrestaurang 31 december mellan 12.00-14.00
Vi behöver er beställning senast 28 december
Ankleverterrin 45:-
Geay Ostron 35:-
Löjromscanape med syrad lök och dillcreme 45:-
Kaviar
Baeri 15g 250:-
White sturgeon 15g 275:-
Skedar i pärlemo 60:-/st
Förrätt
Hummer med långtidsbakad rotselleri, creme på rotselleri & svart vitlök, glaserad pärllök samt smörig hummerbuljong
Varmrätt
Cumeopeppar-kryddad kalvfile med örtbakad potatisfondant, ostronskivling, lila spetskål samt parmesankryddad svartrot & persiljerot med skummig tryffelsås
Dessert
Syrliga hjortron & yoghurtsorbet med jordärtskockmousse & citronpannacotta, syltae havtorn, citroncaramelle samt vit choklad och nogatcrunch
Pris: 565:-
Hämtas på Sofiero slottsrestaurang 31 december mellan 12.00-14.00
Vi behöver er beställning senast 28 december